Äntligen fri

Äntligen kan jag återigen säga att jag är fri men denna gången känns allting annorlunda. Innan när jag har blivit utskriven så har det gått några timmar sen har jag nästan skrikit efter psykvården igen. Varför? Jo för jag har inte vetat något annat men nu så har jag börjat leva igen och tar mig för saker. Jag har hittat orken igen och jag tror att jag har hittat meningen  med livet. Jag kan nu bara hoppas att detta håller i sig och jag gör allt för att det ska göra det.
Nu spenderar jag några sommardagar hemma hos far och anne, solen skiner och jag har badat för sörsta gången i år. Nu ska jag sätta mig i soffan kolla lite på tv och bara njuta...
kram
ANKi

Hemma i solen

Sorry att jag inte har skrivit på mer än fyra veckor, jag är hemma för det mesta men åker in till avdelningen varannan vecka för att prata med läkaren ´, nu ska jag in imorgon igen och ha någon slags planering om hurvida vi ska gå vidare med mitt lpt. Frågan är om jag ska fortsätta att åka in till avdelningen och prata med en läkare eller om vi ska ha ett öppet lpt eller det sista att skriva av mitt lpt helt och hållet.. Jag hoppas på det sista såklart. Som sagt var är jag hemma nu på permis och mår ganska så bra. Jag njuter av friheten och jag försöker leva så gott jag kan. Tar dagen lite som det kommer.
Imorgon åker jag till karlskrona vid 9 tiden och hoppas att jag kommer hem igen i god tid så att jag kan slappa i solen lite på eftermiddagen.
Nu är det så varmt ute att jag måste gå in emellanåt och svalka mig lite, så nu passade jag på att sätta mig lite vid datorn och ha slapp här inne lite innan lunchen serveras.

ha det nice people
anki

RSS 2.0