Vad är det som händer??

Jaha nu sitter man här igen i soffan och kan inte sova! Lasse och Alice är jobbiga och stökar för mig. Jag får ingen ro i kroppen och allt leder bara till kaos. Jag blir så rädd att allting ska spåra ur och bli en katastrof. Precis pratat me min terapeut i telefon om det som händer med mig just nu. Och när vi pratar så coachar hon mig i hur jag ska klara av denna krisen. Men jag vet ju att jag fixar det, har ju gjort det de senaste dagarna. Men det är svårt och jag får validera mig själv väldigt mycket. Har fått vb medicin som ska hjälpa mig men det dumma är att jag får myrkrypningar av den medicinen. Nej nu ska jag vara lite mindfull genom att göra lite på spelen jag laddat ner.

Oönskade tankar

Det är just det jag har. Oroande tankar som stör mig och många tänk om tankar. Jag är rädd för att falla tillbaka till självskadandet, ett beteende som jag vill lägga bakom mig. Läste i min journal från Piva för någon vecka sedan. Där stod det om bisarra självskador. Men vem har rätt att döma? Men nu vill jag ha mitt liv tillbaka igen! Jag vill leva ett liv!
Kram

I stort är mitt liv ganska så bra! Mina mediciner funkar hyfsat, min terapeut är awesome och jag gör framsteg i behandlingen. Men sen kommer det dagar då jag mår lite sämre, fast livet går ju upp och ner och det är ju vad man gör för val här i livet som spelar roll. En rolig sak som händer just nu är att jag har börjat dejta, och det känns bra. En trevlig kille, ett år äldre än mig och kommer från Kristianstad. Tänk att detta skulle hända mig, jag som trodde att jag skulle leva singelliv i alla mina dar.
Anki

I väntan på maten

Snart dags att äta. Personalen gick ner för att hämta maten. Innan så pratade jag med min terapeut och frågade henne om när vi skulle börja med pe! Hon sa det kan jag inte svara på! Jag var så rädd att vi skulle börja med detta om en månad att jag hade varit beredd att skada mig för att slippa! Men jag gjorde min läxa och tog reda på fakta. Vi börjar inte med pe förrän vi båda är redo! Och det känns skönt. Men tänk att jag var redo att skada mig för detta! Vilket betyder att jag inte är redo på långa vägar!

RSS 2.0