Bubblan

Ja det känns som om jag går i en bubbla, jag kan inte sortera mina tankar och allt är bara ett virrvarr. Jobbigt för allt blir liksom så konstigt när det är så. Hej hallå liksom jag undrar varför det blir så här??? Det kan ju vara så att allting håller på att lägga sig nu med flytten och det och dagarna flyter på. Men jag hoppas snart att jag kan få en sysselsättning så jag har saker att gör under vardagaena. Vad det blir har jag ingen aning om. Men nåt iallfall. På tisdag ska jag börja en 12stegs behandling, vad den går ut på vet jag inte men jag ska enskilda samtal med en behandlingsassistent här i sölvesborg. Jag hoppas att det blir bra för jag orkar inte gå och vara sugen på sådant längre. Jag är visserligen glad att jag inte har något direkt sug för alkoholen, den gör mig liksom bara konstig.
På måndag kommer det en vän till mig som är från malmö, det var liksom ett ganska bra tag sen vi såg varandra men vi fick kontakt för några år sedan och sen bara blev det inte av att vi pratade och så. Fast sen förra hösten så började vi skicka sms till varandra och sen har vi hållit kontakten så bra det bara går och nu ska vi ses. JIPPI, längtar verkligen.
Fast en sak som är jobbig är att man känner sig ganska ensam ibland, visserligen är det tur att jag bor på ett gruppboende för där finns alltid folk men man är ändå ensam, från liksom att vara inlåst som fasen till att bli helt fri är ett ganska stort steg men jag ska banne mig fixa detta utan några problem.
Dock saknar jag tjejerna på 64an, de var verkligen guld värda, utan dom där uppe hade jag gått under för länge sen. Jag älskar dom!
I torsdags införskaffade jag mig en iphone 4, jag har sagt innan att de telefonerna är inget för mig men fy bubblan vad jag är nöjd med den. Och ett bra abonnemang har jag me, fri surf och fria sms. Helt enkelt toppen. Jag lever ett samboliv med min iphone, han heter Nisse. Och han är aldrig mig otrogen. Sååå bra han är den där karlen.

Imorgon ska jag på kalas hos mitt kusinbarn i Hällevik, mysigt att få umgås med nära och kära igen...det har man inte gjort på mer än 2år nu så jag har en del att ta igen..

Kram
ANKi

Snart en dag till avklarad

Ja snart var denna dagen snart till ända. Jag har tvättat och  haft en del med mina kläder att fixa med idag. Igår var mamma och bror här, vi handlade hem lite att käka och hade de mysigt en liten stund.
Tydligen så har jag början till magsår så nu går jag på medicin för det med. Alltid är det nåt.
Imorgon ska jag hälsa på en tjej i Bromölla, vad vi ska göra vet jag inte, det finns inte så mycket att göra där. Gå en promenad kanske.
Annars så är det väl ganska ok i sölvesborg, har dock inte hittat en sysselsättning ännu men jag ska ha möte med den som har hand om det sen ska det me fixas. På fredag ska jag på möte nere på Psyk, inget kul alls, för jag känner lite att det där orkar jag inte med nu men det kanske är ett måste bara för att stämma av hur det är och sånt nu. Vi får väl se vad det är som ska diskuteras och så.
Någon dag kanske jag ska lägga in lite bilder på min lägenhet, jag tycker själv att jag har fått det ganska mysigt, pappas fru har hjälpt mig ganska mycket för att jag ska få det så hemtrevligt jag bara kan.
Igår beställde jag hem lite filmer, snarare 8st men de var alla på rea så det blev inte så dyrt, hoppas att jag får dem imorgon för brevet hade kommit till posten redan idag.
Jag orkar inte direkt skriva ner hur jag mår för det blir bara så himla djupt då och idag är jag inte djup...snarare trött så in i gatan..
ska lägga mig med en bok nu hade jag tänkt...gå ut och ta en cigg, väldigt härligt väder i dag..sol sol sol

kram
Angie

Jag hade tur

Att skriva för en bra sak är en grej men att skriva för att hjälpa andra är ännu bättre.
Jag har ju som  sagt var kommit ut i friheten igen efter att ha varit inlagd mer än 2 år, 1½ år uppe på Rättspsyk i Växjö. Där hamnade jag efter en allvarlig incident på avdelningen i Karlshamn. Jag mådde så himla dåligt när jag var i Karlshamn, skadade mig var och varannan dag. Många turer blev det till OP och sjukhuset i karlskrona. Jag fick för mig att jag skulle svälja saker och jag gjorde det. Idag så skulle jag alsrig göra så för jag vet vilka skador det kan bli, ibland kan det också leda till döden. Men jag tänkte inte så långt då utan jag gjorde det mesta för att döva smärtan inom mig. Efter en lång tid i karlshamn så mådde jag inte bättre utan allting blev så himla jobbigt och det hela slutade med att jag tände eld på mig själv. En sak som jag verkligen inte är stolt över idag men inget jag kan göra ngt åt nu. Jag fick 3e gradens brännskador på Buk och lår. Denna incidenten gjorde också så att jag hamnade på Rättspsyk, jag var i väldigt dåligt skick när jag kom dit och fick genomgå en hel del operationer. Men när jag var där uppe så insåg jag att så här kan jag inte hålla på utan då valde jag att välja en rätt väg istället. Alla mina år inom psykiatrin fick mig att inse att nu måste jag göra något åt detta, jag måste kämpa för mig själv och för alla som jag har skadat. Framförallt så ville jag kämpa för min familj där hemma. Jag ville ju hem igen så då var det bara att kämpa på. Jag slutade att skada mig och jag klarade av det beslutet, visst tankarna fanns där men jag gjorde inget. Jag tog mig i kragen liksom.
Men sen kom jag till Talludden och klarade det ganska bra, fram tills jag bröt foten och sjunk ner i djup svacka. Jag blev inlagd då på en ganska säker avdelningen inne på kliniken och stannade där i mer än en månad.
Jag kom tillbaka till tallis och allt gick helt ok, dock så var det den där NP-utredningen som jag hatade, en jäkla psykolog som inte trodde på mig ett ögonblick...kärring säger jag nu...
Men efter några andra omständigheter hamna jag på avdelningen igen (64). Och där var jag nu fram tills jag blev utskriven. Och nu är man ute i det fria...och det är sjukt jobbigt. Liksom vad förväntar dom av en när man har varit inne så länge liksom. Fasen knappt fått skita ifred. Nu har jag mitt alldeles egna liksom och vad gör jag, jo jag sitter och gkor hela dagarna och väntar på att jag ska bli trött så jag kan få sova igen. Tankarna viner om vartannat, hemska tankar och jävla demoner som sätter fanskapet på plats i hjärnan. Jag hatar det. Och igår liksom, jävla psyk säger jag. Jag tror de kan hoppa och skita istället och sen ska de dokumentera att jag har ringt men va fasen ska de göra det för när de ändå inte kan få bukt med mina demoner.
Jo jag har demoner vad ni än säger...de sitter där och babblar hela tiden. Ja, man kan bli knäpp för mindre.
Och ingen sömn jag får heller, har fasen knappt sovit sen jag kom hem. Man ligger vaken i sängen och väntar på sömnen som nästan aldrig kommer. Är det så här livet är nu ute i det fria??? Jag är skadad för resten av mitt liv, inget kommer bli sig likt igen...tack för det liksom...

Angie

Ja jisses amalia

ja då sitter man här i sin lägenhet och känner sig ganska ensam. Ibland undrar jag vart jag egentligen har hamnat men jag vill nog inte spekulera något i det för det är ju som det är helt enkelt.
Visst det är skönt att ha sitt eget men jag hatar ensamheten, självklart vill jag INTE bli inlagd igen så det är bara att hålla sig på sin kant. Pratade dock med psyk igår men de är ju som de är, de fattar inte ett skit så jag lade ner det där. Pratade både me piva och avd21 men som sagt de kunde inte hjälpa mig, de sa bara att jag skulle ringa psyk på måndag men jag tror jag hoppar det.
Men jag ska fixa detta, jag hoppas att jag gör det iaf. Jag vill visa vissa att jag kan fixa det trots att det ska vara så jävla svårt ibland.
Önskar att jag hade haft mina änglar här, mina tjejer på avd 64....jisses vad jag saknar dom. Och mina och V.S samtal ute på rastgården, de var både djupa och icke djupa...allt från tragedier till barnprogram...

Får väl ta och dricka litta kaffe till....

kram
angie

ja ja ja

Demoner inuti mig, utanför mig. Tårar sprutar och jag är ensam...

Det är tufft i det fria

Ja visst är det skönt att vara ute i det fria men ack så jobbigt det kan vara att avklimatisera sig. Det är verkligen en tuff period av ensamhet men ändå inte. Jag kämpar det ska gudarna veta. Jag håller ihop mig men det finns även demoner som är i sitt slag som inte vill ge med sig. Jag kan gapa och skrika på dem men det är tufft. Hur ska man tolka detta, jo att jag varit inlåst alldeles för länge men jag vill klara detta utan att bli inlagd igen. Visst jag känner också en viss stress av detta men jag har mina kontaktpersoner som vill mig väl och kämpar för min skull. Men det är kvällarna och nätterna som är jobbigast, det är då jag lider men mest i det tysta. Jag vill inte blanda in någon annan i mitt lidande. Men jag har tur som har vänner och familj som stöttar mig i allt. Många ska komma och hälsa på nästa vecka och då har jag ju lite att göra.
Nästa vecka ska jag också ha möte på psyk med de personer som ska ha kontakt med mig. Jag hoppas innerligen att det blir bra och allt till det bästa.
Nu ska jag snart äta men jag vet inte om jag vill för det var levergryta och det är inte min favorit precis, kanskeska jag äta i kväll istället....humm får fråga dom där ute om det är ok...
vi höres..

Kram
angie

Jag är UTE!!!

Ja vad mer kan jag skriva än att jag äntligen har flyttat. Ute, ifrån murarna och låsta avdelningar. Kan det bli mycket bättre?? Nej anser jag!
Nu sitter jag här i min lägenhet och njuter av ensamheten och av att kunna dricka riktigt kaffe och inte något jäkla kung kaffe. Jag har sluppit mitt LPT som jag dragits med i mer än 2 år, jag är helt fri och det känns så skönt. Jag ska aldrig mera vara bakom lås och bom, ja visst det låter som ett fängelse men det var det också. Fasen 7 dörrar bara för att ta sig in på avdelningen.
Nu får jag göra vad jag vill inga regler bara det sunda förnuftet.
Jag har fått det fint i min lägenhet tack vare pappas sambo (idag blir det fru). Ja Anne har hjälpt mig väldans mycket och det är jag väldigt tacksam för.
Ja och idag ska min käre fader gifta sig med sin Anne, de ska bli Herr och Fru Richardsson. En borgerlig vigsel inne i sölvesborg och sedan middag hemma på Nogersund med nära och kära. Jag ska nog möta upp Anne inne i stan när hon ska bli grann, hon ska sminkas och göras fin.
Men jag vet inte vad jag ska ha på mig ännu, har köpt en klänning till idag men vet inte om vädret blir så himla bra att jag kan ha den på mig. Det är så att jag får lite ont i magen...ja ja
saknar de andra tjejerna där uppe, verkligen väldigt mycket. Men jag hoppas att jag får se dom snart igen, när de blir utskrivna någon dag för jag kommer aldrig sätta min fot i Växjö igen.
Snart kommer nog min kontaktperson in och vi ska snacka lite, annars ha en bra dag..

kram
Angie

ja jisses amalia

Ja snart är det dag för mig att bege mig härifrån, alltså från växjö. Det har varit en lååång tid här men så här bra som jag mår nu har jag nog aldrig gjort.
Mitt lilla hem, jag saknar min lägenhet, den har verkligen blivit fin fin, tack vara Anne som hjälpt mig mycket.
Ja idag är det söndag, imorgon åker jag till Kosta och sen på onsdag är det utskrivningssamtal med läkaren och pang sen torsdag.
Dock kommer jag sakna tjejerna här, utan dom hade jag aldrig fixat detta. De är verkligen guld värda.

kram
ANKi

Herregud...

Nu är det snart dags för mig att bege mig från Växjö, det ska bli så himla skönt att slippa det stället. Visst känns det lite vemodigt att inte vara där mera jag har ju trots allt varit där i mer än 1½ år nu. Denna rundan av intagning har varit mer än 2år. Nu så är det dags för mig att vara fri, en fri kvinna. Jag hoppas innerligen att jag slipper psykiatriska avdelningar i framtiden. Nu så har jag bra personal som ska stötta mig i mitt nya boende och en kontaktperson som kommer finnas där för mig.
Jag hoppas att jag kommer att ha saker att göra så jag slipper den hät tristessen. Nu ska jag vara fri så fri man bara kan vara.
Dessa dagar som jag har kvar i växjö kommer nog vara ganska sega men det får det väl vara för jag har något bra som ska komma. Det enda är att jag kommer sakna de andra tjejerna där uppe. Jag har ju varit där med dom, alltid haft någon att prata med, röka med och dricka kaffe. Jo jag kommer verkligen att sakna dom.
Nu så...snart tillbaka till växjö efter min alldeles första egna perm, sen den 21e då är jag sölvesborgsbo på heltid..ack vad det ska bli skönt...

kram
ANKi

nedräkningen har börjat

Ja då sitter man här och velar fram och tillbaka. Gårdagen var skit och denna dag må vara bättre men ack tankarna gör mig galen. Jag vet inte vad jag ska göra med dom?? Vill så gärna men ändå inte.
Dagarna som är kvar lär bli dryga som fan. Visserligen åker jag hem nästa torsdag och är hemma till söndagen men sen är det ´bara den 14e som är inplanerad resa till Skutan. Jag hade hoppats på flera turer men de bara hittar på att utsluss ska vara så himla bra. Va fan jag har varit inlåst i mer än 2år nu och jag ska ut i friheten, fasen inte konstigt att jag tycker att det känns lite jobbigt.
Jaja, det ordnar väl sig precis som allting, får bara hoppas att jag kan hållla mig i skinnet...

kram
ANKI
RSS 2.0