bla bla bla

Nu sitter man här och kan riktigt inte slappna av. Minuterna tickar på, visst klockan är bara22 men för en som knappt sovit  något, endast två timmar. Visst kan jag gå ner till gården och sitta där och filosofera, risken med det är att jag kanske inte kommer i säng i vettig tid.
Det jobbiga som dyker upp när man inte kan sova är alla självskadetankar, men måste säga en bra sak om imorgon...Jag är tre månader skadefri!! Tjoho
 
 
tack för denna lilla datering

Denna dagen ett liv

Fortfarande nere på gården, detta för att demonerna inte vill  ge sig. Jag undrar vad det ör jag gjort för fel?? Har jag gjort ngt fel mot någon annan??
Ofta tänker jag på hur mitt liv skulle sett ut om jag mått bra under mina år. Har ju mått dåligt i mer än halva mitt liv.
Men jag kan ju inte gå och grubbla på detta hela tiden. Jag får tänka på hur jag har det nu och hur det kommer att bli, vi vet det gångna(alltså det som varit), vi vet vad som händer här och nu, men framtiden vet vi inget om. Det kan låta lite dystert kanske men jag tror nog att det är bra att vi inte vet,
 
När jag har terapi, på tisdagar , och då pratar vi om Lasse och Alice m.fl. och på fredagar har vi dbt. Snart ska jag ju också börja med traumabearbetning men det har vi inte börjat med än, inte ens pratat om vad det är det handlar om heller...
kram
Angie

why oh why

Sitter nere på gården i salongen och tar det chill. Allt för att göra mig lite lugnare i sinnet.
Personalen är i köket och donar lite.
Mina demoner är också i farten, de gör väl som de själva vill. Varför är de värre på kvällar och nätter. Det blir olidligt då men det är ju hela dagar de  jävlas med mig och alla dagar i veckan. Vem ska hjälpa mig med detta jo, min käre psykolog. Ja i mitt huvud är det cirkus just nu och jag hade hoppats att de skulle ta slut ngn gång. Min psykolog sa på lite skoj att den 17/5 2015 kl13.02 då kommer det att det blir annorlunda.
Ibland tänker jag som så att det är en jävla tur jag har det som får den behandlingen som leder mig in i det sunda livet igen, ett, allt det destruktiva ska bort, vill inte detta mera jag vill vara fri i mitt sinne och jag vill vara fri rent fysiskt. Inte känna som  om jag flyger och ser mig själv uppifrån, att allt är overkligt. Jag dissocierar en del, men det ska jag o min psykolog göra mig kvitt.
Pallar inte att skriva mera, tar för mycket energi...
 
kram'
Angie

jävla demoner

sitter nu i soffan och mår skit. Har spenderat dagen inne på rummet.
Demonerna tar mera plats just nu, rädd för mycket saker nu. Hoppas att de ger med sig ngn gång,
 
har märkt att detta med att skriva inte är lika roligt längre. Vet inte riktigt om jag ska fortsätta....feedback ngn??

Exponering

I min behandling som jag gör nu ingår det också exponering, Alla gör inte det men jag kan tänka mig att det är ett flertal. Jag vill inte gå in på vad det är jag exponerar för men det går sakta men säkert framåt
Har även fått förlängt här tid här på finja tills nyår, och behöver jag mera så får jag det, muntligt avtal.
 
Just nu om dagarna så kollar jag mycket på en serie som heter Drag Race och han som leder det heter Ru Paul, en stor "drag".
Jag är helt enkelt så inne i denna serien så jag kollar jag avsnitt efter avsnitt. Det finns fem säsonger på netflix!
Så in och kolla!!
 
nu så blir det nog ett avsnitt av det...
 
kramiz kramiz

FMC vad blir det??

Jo det blir förmedlingscentralen i Tyringe...
Jag kan nog säga som så att det ser likadant ut som alltid. Mamma och hennes gube brukar vilja åka dit när de är här på besök, och vi på Finjagården brukar också vara där. Så under den tid jag varit på Finja så är det ett tiotal ggr. eller ja nog mera.
Senare ska vi i villan åka och köpa bingolotter då vi ska spela detta imorgon. Jag hatar bingolotter men jag gilla sällskapet..goa trevliga tjejer.
Det är vad som hänt idag..
kram

varför ska jag behöva hävda mig

Jag har rätt till mina egna åsikter ingen annan ska gå in och försöka ändra hur jag ska känna, tycka och vad somär rätt eller fel. Jag vill kunna säga vad jag tycker och tänker utan att någon ska komma in och döma mig för det. För vissa kanske detta är en självklarhet men för mig är det svårt. Jag känner mig inte bekväm när jag ska säga vad jag tycker i en diskussion. Jag tycker att det är obehagligt för att jag vet ju inte vad de andra tycker. Detta är något som jag måste lära mig att stå upp för mina egna känslor även om det är svårt. Men med träning ska detta nog också gå.
Här på finjagården får jag lära jag saker som kanske varit svårt för mig innan, och då kanske bli bättre på vissa saker.
Just idag har jag svårt att komma på ngt vettigt att skriva, ville bara nog testa min nya dator:)
kram
RSS 2.0