Under kan ske

Under kan verkligen ske vare sig man tror på det eller inte. Jag anser att det har skett ett under med mig sedan jag kom till växjö. Jag har blivit så mycket bättre på bara ett år. Jag har kämpat och kämpat och åter kämpat. Dagar och nätter. Så myscket ångest och hjärnspöken och ändå finns jag.
Så många gånger jag gjort mig själv illa på de mest drastiska vis, det är ett under att inget allvarligt har hänt.
Visst på kroppen syns det ärr efter otaliga gånger av självdestruktivitet, både på insidan och på utsidan. När jag befann mig i Karlshamn så skadade jag mig varje vecka och fick då åka till Karlskrona för operation men nu är det så himla mycket bättre. Jag har mina dalar men jag vet att det finns folk som fångar upp mig. Jag får vara glad, ledsen, arg utan att det ska kommenteras. Som sagt jag har mina dalar. Men jag ser ljuset någonstans där borta. Någon gång måste jag nå dit, jag vill så gärna.
Jag vill leva ett liv med "vanliga" problem, sådana som alla har. Men jag måste lära mig och acceptera vardagen som den är just nu och det är svårt.

Jag håller på med min utredning och sen får jag väl se vad den visar för något. Jag har 2ggr kvar och sen ska jag göra en amps-utredning också tillsammans med arbetsterapeuten. Och som jag skrivit innan, det tar tid. Och just nu har jag inte så mycket tålamod och ibland rinner bägaren över. Tårar kommer och rädslan finns där, jag undrar hur det kommer att se ut i framtiden. Vad vill jag och vad vill jag inte.
Men det är en bit kvar att vandra och jag hoppas att det kommer att gå vägen..
kram
ANKi

Ja vad ska jag säga

Sitter nu här framför datorn och beundrar Ellas design av min blogg, kunde inte bli bättre. Gillar ju rosa och Hello kitty.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, slappat i soffan och varit ute och gått.
Pysslat lite med de saker jag köpte på Lager.. en rosa ram och lite annat smått och gott.
Hoppas att jag snart ska kunna ta ut min permis och åka hem till mamma och där också träffa L.
Imorgon är det missbruksgrupp, bibblan och städa. Ganska mycket blir det för det är inte många timmar mellan varje grej.
På tisdag kommer kära mamma och hennes pojkvän hit, ska bli trevligt att umgås med dom lite. Ja vad kan jag mer skriva..inte mycket...

kram
ANKi

å så får jag spring i bena

Yepp det har jag nu, spring i bena och munnen vill gå i ett men jag har ingen att prata med. Så då får jag hel enkelt skriva här.
Dagen kommer nog bli ganska seg för jag har ingen stadsperm att ta ut, visserligen har jag köket idag men det tar ju inte lång tid.
Försökte få fatt i mamma igår men hon svara inte, undra vad hon håller på med??
Ny design ska skapas av en tjej som heter Ella. Hon verkar vara en höjdare på detta med design, jag har liksom inte lyckats klura ut hur man gör och denna datorn används av ganska många så det är inte direkt säkert här. Men men hoppas det blir snyggt iaf, jag får tacka och buga för att Ella vill hjälpa mig.

Nu har vi precis käkat frukost så nu har jag inget att göra igen, ska snart in i duschen för S ska fläta mitt hår idag. Trött på mina lockar så nu sitter jag med en bandana på huvudet.

jaha jaha
kram
ANKi

Det tar tid att inse att det tar tid

Just så får man tänka när man är på rättspsyk. Visst jag är på en ganska öppen avdelning men det är ändå en massa regler som man inte orkar med. Jag vill hellre ha något eget boende där jag kan bestämma själv över mitt liv. Jag vill kunna äta när jag vill, komma och gå som jag vill. Göra saker utan att behöva en läkares godkännande. Jag vill börja ha ett liv nu. Jag har varit konstant inlagd sen april 2009, inte varit på perm särskilt ofta utan varit på instutioner.
Allting här går på rutin nästan samma sak vecka efter vecka. Jo, jag har mina stadspermar och frigångar men det är ändå aå att jag måste hela tiden kolla på klockan när man ska vara tillbaka. Men här säger de att tiden inte är viktig men jag anser att tid är alltid viktig. Jag vill ju veta hur länge jag ska vara här men det kan de inte ge svar på.
Boende...hmm vad vill jag? Egen lägenhet lockar mest nu. Bara för att vara för sig själv men jag vet inte hur det kommer att gå, bra kanske eller dåligt det kan ju faktiskt bara TIDEN utvisa.

Jag kom till Rättspsyk den 15/12 2009 runt 14-tiden, upp på avdelning 59 med ett vak. Sen var det väldigt många rundor fram och tillbaka på CLV. Och under denna tid befann jag mig på OBS-enheten. Där var jag fram tills februari någon gång, sen var det dags för den riktiga avdelningen (64), sen var man där i några månader och nu är jag på Tallis. Visst de finns massor som varit här mycket längre än jag men jag hoppas ´verkligen att jag snart kommer härifrån.

nu har jag fått mitt kaffe och nu blir det en cigg till på de...

kram
ANKi

Mitt liv:starten

Jag hade tänkt skriva lite om mitt liv. Jag har svårt att veta vart jag ska börja men det jag minns är när jag är 8år gammal och min farfar går bort. Jag tog på mig skulden för detta för att jag inte hälsade på honom en sista gång. Jag valde hellre att gå på ett kalas, 2veckor senare var han borta. Inom mig kände jag skuld och en tomhets känsla väcktes till liv. Jag slutade att känna, inga känslor kom fram längre, jag hade lärt mig ett knep och det var att stänga av. I skolan hade jag det ganska tufft emellanåt. Alla var inte så snälla mot mig och det var situationer som var ganska jobbiga. En sak som jag kommer ihåg är att det hade ringt in från rasten och vi satt vid våra bänkar och väntade på fröken, då var det en kille som sa "Alla vi som hatar Angelica, klappar nu" och nästan alla klappade. Jag mådde dåligt och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag vågade inte anförtro mig till någon utan jag körde mitt knep och det var att stänga av.
När jag var 10år så skilde sig mina föräldrar, jag fick reda på det en söndag och några dagar senare hade min moster flyttat in. Under många år kom jag inte direkt överrens med henne men jag måste säga att idag har vi en väldigt bra kontakt och jag älskar henne väldigt mycket. Saker och ting kan ju faktiskt ändras. Att andra barn var elaka mot mig avtog lite med åren, jag hade min fotboll och jag gick dessutom på scouterna. När jag inte var på dessa aktiviteter så var jag hemma hos någon släkting. (jag vill inte skriva allt här vad som har hänt under mitt liv för jag vill inte hänga ut någon).

Ja det här var början på mitt kaos...Jag kommer att skriva ibland om någon händelse i mitt liv. Är de något får ni fråga.

kram
ANKi

Snart dags för ny design och en massa annat

En trevlig tjej har fått uppdraget att gör min design. Jag är liksom usel på att göra det men hon verkar ha kläm på det hela. www.bellida.blogg.se
Kika gärna in till henne.

Ja idag har ju jag varit hos psykologen i två omgångar. Svarat på en massa frågor och gjort en massa tester men det var ganska kul. Klarade av en ganska svår uppgift och fick reda på att den hade inte ens hon kunnat svara på första gången..hihi

Annars har dagen varit ganska seg, mest lullat runt lite här på tallis. Hoppas på att det är något bra på tv i kväll, annars får jag väl lulla lite till.
kram
ANKi

Snart dags igen

Ja då ska man snart tillbaka till psykologen. Jag kan bara säga att jag blir trött av alla tester och vill hellre gå upp och lägga mig i min säng. Hade varit så mycket skönare.
Vetekudden ligger på min axlar och spänningarna känns mycket bättre.
Skriver mera sen
kram
ANKi

Vad sysslar ANKi med

Vilken bok läser du?
Sofies värld av Jostein Gaarder

Vilken musik spelas i din radio?
Cookies n Beans och Amanda Jensen

Ditt favoritplagg just nu?
Joggingbyxor och hoodtröja + mina SVEA-kläder

Vem får du mest sms ifrån?
Linus

Äter du till frukost?
MÜsli och yoggi

Dricker du helst?
Kaffe och kvällsro (te)

Favoritaffär?
Kompaniet

Hur ska du spendera din tid idag?
Jag ska mestadels sitta hos en psykolog

Andra bloggar du läser?
www.kampenmotmittliv.blogg.se
www.ledsenflikkastankar.blogg.se
www.bokstavsbarnet.blogspot.se
 + en del andra som jag bara kikar in på ibland.

Önskar du mest av allt just nu?
Att jag hade haft en egen lägenhet så att jag kunde komma och gå precis som jag ville. Inga regler från andra bara mina egna.

Vad gör dig glad?
Att se när andra blir glada.

Vad gör dig ledsen?
När mitt mående inte är på topp och skitsnack

Vem gör dig glad?
En som börjar på L och en som börjar på S

så då har jag förspillt tiden lite grann. skriver mer sedan när jag varit hos psykologen.
kram
ANKi

Ny dag nya möjligheter

Ja så kan man väl säga men jag vet inte något om nya möjligheter. Jag ska till psykologen vid 10. Det är skitjobbigt. Man vänder verkligen ut och in på sig själv. Idag blir det många timmar, får se hur trött jag är efteråt.

Jag är så glad för alla uppmuntringar jag får här på bloggen. Det värmer verkligen ända in i hjärteroten.
Nu ska jag sätta på en kanna kaffe och läsa min härliga DN...

kram
ANKi

Tack alla

Tack alla ni som stöttar mig här på min blogg. Jag uppskattar det verkligen.
Vienna: Jag vill gärna ha mer kontakt med dig men jag vet ju inte hur jag ska få tag på dig iom att din adress inte stod med på eniro. Hur ska jag få kontakt med dig??

Nu är det idol som gäller.
Myrkrypningar har börjat lite smått.
Mina flätor sitter som dom ska.
Och Julmusten kyles ner i kylskåpet.

kram
ANKi

Du är min vän

Du är min vän när känslorna tar över din värld.
Du är min vän när tankarna sviker dig.
Du är min vän när ljuset håller på att slockna.
Jag är din vän när du som minst anar det.
Jag är din vän när du helst av allt vill ge upp.
Jag är din vän när alla andra går.
Jag finns, jag är och kommer alltid att vara
 DIN VÄN

ahhhhhh


Jag ser in i fjärran land. Djupt in i den närmsta mörker.
Men någonstans där inne ser jag ändå ett ljus som tänts.
Jag ser det långt borta men hoppet är att det ska komma närmare.
Längtan efter att allting ska bli bra.
Längtan efter något gott.
Men jag tar ett steg i taget och skata närmar jag mig målet.

Tårar

Jag kan verkligen inte sluta gråta. Jag gråter för ingenting numera. Grät igårkväll, när jag gick och lade mig och nu tidig morgon. Jag vet inte hur jag ska visa mina känslor. Jag är så rädd att de ska vändas mot mig på något sätt, då blir det liksom lättare att bita ihop. Jag vet att det kanske inte är ett så bra knep men jag bara måste göra så för att ens orka med allting.
Utredningen är som sagt var i full gång och det tar verkligen på mina krafter, det är så mycket som ska gås igenom men de säger att det är för ett bra syfte. Och igår dessutom gjorde de en hel del medicinändringar igen. Vad vet jag inte för det hade inte förts in i journalen. Vi får helt enkelt se hur det blir idag om något ska ändras från och med nu eller de ska vänta tills på måndag då ny dosett dyker upp här ute.
Igår på ronden blev jag helt ställd. Jag fick reda på att jag skulle in dit ganska exakt 2 minuter innan vi skulle köra från Tallis. Jag hann inte förbereda mig ett endaste dugg och det slutade med att jag satt tyst på stolen. Fick inte fram ett endaste dugg kändes det som. Jo en sak och det var att jag ville ha fri stadsperm, och visst det fick jag men det skulle planeras innan vad jag skulle ha det till. Jag vill ju bara ha lite mera friförmåner. Planering och planering allt ska skrivas ner i minsta detalj här.
Så är det på sss...

kram
ANKi

God Morgon


Fin Fint med stenar


Blommor i kylan


Lilla Jag

Då var man vaken i ottan igen, har inte sovit speciellt bra. Drömt har jag gjort, massor. Inatt
Handlade det om falukorvar hehehe. Vad jag fick det ifrån vet jag inte.
Idag är det dags för utredningen att ta sin början. Ska sitta där i nästan 2 timmar och då är
det bara första träffen. De ska se om jag har någon
neuropsykiatrisk diagnos. Jag vet inte riktigt vad de menar med det
men de säger att det är bra att göra den.
Fotade en del igår med en annan tjej, så det är några bilder till att ta fram, får fråga henne först.
Nej nu är det dags för min lilla stund med dagens DN.
kram tillsvidare
ANKi

Hej Hej

Imorgon börjar jag med min utredning. Ska vara hos psykologen kl13.15-15.00. Sen vet jag inte vilka mera tider jag har fått.. Precis kommit hem från Länkarna. Bra möte idag.
Annars är jag ganska speedad, jobbigt men samtidigt ok. Är  bättre att vara speedad än att vara deppig. Kanske lite jobbigt för min omgivning men de har lovat att säga till när jag blir för jobbig.
kram
ANKi

Jag vill skriva

Jag klarar inte av en dag utan att skriva något. Jag var dum som får andra att oroa sig för mig. Men det blir ju ganska personligt här på bloggen. Jag vill att det ska vara så men nu ska jag verkligen tänka lite innan jag skriver. Inget illa ment mot någon!
Just nu är jag ganska speedad, håller igång från morgon till kväll och käften går i ett. Låter det kul??? NOT! Jag känner att jag kan vara en pina för många som inte orkar lyssna på mig men jag kan inte hjälpa att jag är igång så mycket. De har dessutom ändrat i min medicin igen nu ska jag ta en ny dos abilify, de har höjt den. Får väl se om det gör någon nytta. Idag har jag dessutom fått lämna "pissprov". Varför vet jag inte, eller rättare sagt jag har ju mina aningar.
Har också varit hos optikern, lite försämrad syn men behövde inte nya glasögon. Vi bestämde att vi skulle avvakta några månader till med tanke på att jag bara har haft de gamla i 1 år knappt.
Imorgon ska jag ha skola och på kvällen ska jag åka till Länkarna i Alvesta. Det var allt de..

Kram
ANKi

Älskar min nya kamera...


Lilla Jag


Dimma på sjön Trummen


Ingen rolig skylt...


Ny kamera

 Min nya kamera. Kostade 1490kr på Media Markt i växjö.
                                 14,1 megapixel. Bra skärpa och bra upplösning.

Underbar människa

Denna underbara människa. Hon har ett stort självförtroende
och levere verkligen i nuet.
Jag köpte "Sally"-boxen igår.
Det passar mig utmärkt nu i deppighetens tecken.
Jag blir verkligen lycklig av att se henne.
EN MÄNNIKSKA I TIDEN

Promenad runt Trummen

Här börjar min lilla promenad



Jag måste också visa mig...

Vid brofästet

Teleborgs slott bakom alla träden

Fina färger bland träden

En liten damm

Vägen avstängd pga fjärrkyla

Stackars gran, ser lite vissen ut

Linnéträdgården


En härlig promenad trots regnet, mycket fina höstfärger.
Bilderna är tagna med min nya kamera, man behöver
inte vara proffs för att bilderna ska bli bra.
supernöjd med köpet.
kram
ANKi

JAg

är trött. Vill nana kudden längre. Men nu är de kaffe som gäller.
kram och god morgon
ANKi

Det var inte så...

...jag menade. Nu är det du som tolkat fel. Jag har inget emot att du ringde men jag kände att jag inte ville oroa er med mitt mående.

Lite av dagens händelser

Ville bara vis att mitt LIV är PRIVATE AREA!!!






Och dagens dryck blir...



kram
ANKi

Vill bara säga

...jag lever och har fått ny medicin. Både psykofarmaka och sömnmedicin. Jag fortsätter att hålla lite låg profil när jag nu mår som jag mår. Vill inte oroa folk.
kram
ANKi

jag

Jag kommer inte att skriva på ett tag...
kram'
ANKi

Det sägs...

...att morgondagen har nya möjligheter. Men jag vet inte det ja.. Jag mår lika hemskt som igår. Jag vågar snart inte mera. Lasse är på mig hela tiden. Han som var så snäll för en vecka sedan är nu som djävulen själv. Jag kan inte koncentrera mig. Tankar som flyger runt mig blir det inget stopp på. Jag önskar så att allting skulle varit som vanligt men nu är det inte så. Jag har samtal idag så då ska jag ta uoo en del saker med L. Jag måste få bukt med några känslor och tankar. Det jobbigaste är att jag måste gå till skolan först och egentligen så orkar jag inte det men de är på mig att jag måste aktivera mig hela tiden. Jag vågar inte ringa längre för jag vet att min telefon är avlyssnad, ringer jag så kommer de söka efter platsen jag ringer från och då komma hit och mörda mig. Jag vågar heller inte gå på stadsperm för jag är rädd för vad som kan hända på stan. Jag är inte säker någonstans.
Jag ska också uthärda en resa till Alvesta idag, bil dit och tåg tillbaka till Växjö...blä...
Vi får se hur det går.
Snart är det frukost här, börjar bli lite hungrig för jag har varit uppe i mer än 1 timme.
kram
ANKi

Rädslan sitter kvar

Fortfarande rädd. Rädd för att någon ska komma in hit på Tallis och mörda mig, det är Lasse som säger det. Jag måste se upp, vara på min vakt. Jag vet inte vad jag ska göra för att få bort Lasse, han är ganska envis mera envis än vad jag är. De säger att jag ska aktivera mig så mycket jag bara orkar men jag orkar inte så mycket eftersom jag sover forfarande dåligt. Jag vågar inte somna för jag är rädd att de då ska komma in till mig och göra sin plan i verket. Desäger också att jag är nere i en svacka men jag vill veta om jag ska vara i denna svacka länge??? Men jag vet inte om det är en svacka. Jag har ju inte gjort något. Vad är det då för något. Vaddå innerst inne vet jag. Jag vet inte hur det ska vara. Är jag dum eller vad är det frågan om? Läkaren har satt in propavan på mig, en jävlig medicin som ger mig myrkrypningar, det var därför jag slutade med den när jag var i karlshamn på 21an. Men nu vet jag varken ut eller in längre. Det känns som om jag lever i en mardröm. Men jag vaknar aldrig. Det är så här rädd jag är i drömmarna alltså måste detta vara en dröm. Jag vill bara gråta hela tiden. Jag är alltid nära till gråt. Jag saknar alla där hemma. Jag vill att allt ska vara som vanligt. Jag är inte jag längre. Och jag vet inte hur jag ska göra för att ta mig ur detta....

utdrag 2...

....Lasse är på mig, han är ute efter mig. De vill sätta dit mig. Han säger att det finns människor som är ute efter mig. Jag kan inte gå säker någonstans. Överallt kan de finnas. Jag vet inte vad de ska gör med mig men antagligen ska de mörda mig. Och om de ska mörda migså måste jag verkligen vara på min vakt. Jag kan inte lita på folk. jag måste ju vara beredd på en attack. Hur ska jag vet hur de mörka ser ut? För mörkret är på väg för att hämta mig. De viker visst inte av för någon. Lasse han verkar vara en av de mörka och det tycker jag är konstigt, för häromdagen så var han ganska snäll. Det är ju yttligare ett bevis på att jag inte kan lita på någon. För rätt som det är har någon bytt sida. Jag vet inte längre vilka som är på min sida. Hur märker jag det? Syns de? Morgonen kom och jag var borta. Inte Angelica längre. Drömmarna har tagit över. det är i drömmarnas värld jag lever. Jag lever med änglar och demoner. Änglar kommer till mig för att få hjälp och demonerna kommer för att ställa till det för mig. Men det är svårt att se skillnaden på dem. De kan klä ut sig till något som de inte är. Och det är som sagt så att jag måste vara på min vakt...

Utdrag...

....Rädslan sitter i. Den vill inte försvinna. Den har etsat sig fast. Det är liksom inte borta bra men hemma bäst. Att vara borta är inte som att vara här. För här är här och ingen annanstans. Något inne i mörkret är efter mig. Jag har själv sett dom. Dom röjer sin identitet för mig. De vill att jag ska vara borta. Jag ser dem väldigt tydligt. Dom är 3 stycken, 2män och 1 kvinna. Den ena mannen heter Lars men kallas för Lasse. Dom andra 2 är för fega för att presentera sig. Men dom gör mig rädd. Jag kan inte springa ifrån dem. För drömmen kommer sakta till mig. Drömmen är sann. Jag lever i den, så nära är den nu. Jag kommer inte undan. Jag jagas, står ej stilla. Vatten och marsch hör ihop. Som en saga med många djur. Djuren talar. De vet bäst. Änglarna kommer. De tar tag i mig och ruskar om. Nej jag vaknar inte. Jag är tyst och kan ej skrika. För om jag skriker då hittar dom mitt gömställe. Lasse vet vart det är men helst ska ingen annan se det. Så det gäller att hela tiden vara på sin vakt. Akta se upp! De är snart nära. Jag ser dem, än så länge är de upptagna och kanske ska jag vara glad för det, men det är jag inte. Ska de äta mig? Äta det som finns där inne. Inuti mig. Jag är här men inte där. Loket till tåget sätter fart. Jag tar sats mot något hemligt och när det är hemligt ska det inte avslöjas. Jag måste vara på min vakt. Jag vet ju att dom är ute efter mig. Gömma mig är det bästa. Jo, visst, Lasse är i farten. Han vill så mycket men jag kan inte göra allt. Det orkar jag inte. Kanske en annan gång. HJÄLP jag är rädd!

HJÄLP

Jag är rädd..

Morgon Morgon

Då var det ny vecka igen. Jag hatar detta. Idag skulle medicinändringen träda rum. Det enda som sker är att han hartagit bort medicin och minskat. Han minskade på min sömnmedicin så nu kanske jag inte sover för fem öre. Jag är rädd. Rädd för Lasse, hem emsöker mig konstant. Jag vet inte vad som är vad längre, jag går rakt in i drömmarnas värld. Hur ska jag då veta när jag är borta. Jag är ganska nära "borta". Men drömmarna kan vara hemska som mardrömmar. I min värld, är det inte toppen.
Jag vet att det är folk som är ute efter mig och jag ser tecken överallt. Jag vet att det är så för jag kan tyda de mystiska meddelanden som jag får. AKTA, SE UPP! KOLLA BAKOM RYGGEN!....
Jag är rädd att de ska ta mig och föra mig bort. Det kanske är aliens som ska föra bort mig. Jag vet inte för jag har inte sett dem. Men jag vet att de är nära. Nära Nära... Det mystiska kommer för att hämta mig. Taga mig bort.
Inget är sig riktigt likt längre...
HJÄLP!!!!!!!!!!!!!


RÄDD

Jag orkar inte ha det så här längre...Jag är RÄDD...

En dag i växjö

       

       

       



Ja så här blev bilderna efter en liten promenad på stora området...

Rädslan

Jag är så rädd för att försvinna bort. Jag är redan på väg. Bort in i drömmarnas värld. Jag undrar om det vore för hörlurarna att det är so det är. Lasse blir arg på mig och jag blir arg tillbaka. Jag vill inte veta av icakassarna som är för fulla. Jag vill ha en netto kasse för de är inte lika fulla. Jag undrar om det är något som simmar förbi mina ögon? Kah vill veta vad det är. Jag måste se upp för jag vet att det är folk som är ute efter mig så jag måste vara diskret i mitt handlande. Ingen rymmer förbi mig för jag ser vart det leder. Polisen har fått spaning på mig så jag måste hälla mig undan annars kommer de och tar mig.
Att veta vad som kommer att hända är en fördel för mig men kanske kan det bli en nackdel. Jag måste se upp. Väggarna viskar mitt namn, "se upp Angelica" vad är det jag ska se upp för?? Är det Lasse men han är ju snäll mot mig om jag bara är snäll mot honom. Fast han kan bli arg också och då är det bara att göra som han säger. Jo jag är rädd. Rädd rädd rädd. Vill bara gråta. Så snälla sluta jaga mig för det gör ont. Jag vill inte ha ont för när jag har ont så blir det kaos. Men jag har inte ont i någon arm utan jag har ont i själen. Men vart är min själ? Har den försvunnit bort någonstans. Jag vet inte vart den är. Hide and Seek leker jag men det är ingen som hittar mig. Jag är änglarnas sändebud och jag vet vad jag har för uppgift. Men ibland säger änglarna konstiga saker som jag ska följa och det går jag inte med på. Nej jag gömmer mig. Kanske är det någon som hittar Angelica

Kortslutning i min hjärna

Jag undrar nog lite hur hjärnan fungerar när man inte sover?? Inte bra för det känns som im min hjärna har drabbats av kortslutning. Jag tänker en himla massa hela tiden och allt ska gå i 190. Jag har ingen ro i kroppen och jag känner mig lustig inombords.
Samtidigt som det är så här så vill jag ge mig en tårta


Mumsigt värre....

"Promenerar dina myror på dina vader" så sade en läkare till mig...hihi
Nu ska vi kolla film.
Kram
ANKi

victoria F

Fastnade för dessa bilder...


upppe i ottan

Så då har man snart varit uppe i 2h. Kan inte sova för allt smör i världen. Jag vaknar ständigt tidigt om morgonarna.
Men jag har fått mitt härliga kaffe och E har bakat scones till oss.
Idag är det tänkt att jag ska prova att ligga på spikmatta, är lite skeptisk till detta men jag får väl ge det en chans.
E föreslog också att jag ska ta ett fotbad och ta hand om mina fötter i kväll med massage. Blä, tycker inte om när folk pillar på mina fossingar. Men jag får väl ge det också en chans. Allt för att jag ska kunna sova.
Har fortfarande problem med mina myrkrypningar, tar medicin mot det varje kväll annars är det ett par bångstyriga ben som jag har att göra med.
Ja vad ska jag mer hitta på idag?? Jag ska laga mat och sen kanske cykla in till stan på stadsperm. Vet inte än om jag gör det men jag skriver upp det på tavlan iaf.
Annars är det fortfarande kaos i min hjärna detta bådar inte gott. Jag måste helt enkelt stå ut i denna känsla ett tag till, även om det är jobbigt.
Hoppas ni alla får en bra dag..
kram
ANKi
p.s Vienna, jag hittar inte din adress, så det blir svårt att få kontakt med dig d.s

Vart bär detta av???

Det är fullkomlig kaos i min hjärna. Jag hade önskat att mina mediciner som jag får kunde hjälpa mig mot detta kaos men det gör de icke. Får ju vänta tills på måndag då det ska ske medicinändringar, vad det blir vet jag ännu inte.
Tårarna kommer när jag minst anar det, redan gråtit 2ggr idag och mer lär det bli. Jag är rädd för denna känslan som jag har nu, för jag vet vart det bruka leda om jag inte får någon slags hjälp. Visst jag är ju på SSS men de är inte alltid det hjälper för det. Jag hoppas inte att det går så långt som det gjort innan. LIksom hur ()&/%%&¤¤%#¤%¤%/(=)=?`=`((&//&% ska jag kunna sova nu när jag bara blir mer och mer speedad för varje timme som går. Jag känner det inuti mig. Rösterna gör ju det inte mycket lättare, visst just nu är de ganska roliga men det är ändå jobbigt att lyssna på dem. En av dem har presenterat sig, han heter Lasse och jag kan säga att han är den ledande av dem alla. Det är han som styr de andra. Jag kommer ganska bra överrens med Lasse men han kan vara ganska speciell ibland och man vill definitivt inte bråka med honom. De andra kan vara ganska udda men de har alla olika personligheter men saken är den att jag vill veta vad de alla heter så att jag kan bli mera vän med dem och att jag skulle kunna säga ifrån på skarpen om det skulle behövas.
Våran jord är inte stor och tryggare kan ingen vara i den blomstertid som kommer.
Att vara eller icke vara det är frågan??
Jag är men ändå inte för jag är mer än vad jag brukar vara. Att veta vad som är rätt och vad som är fel är svårt att veta när man är lite konfys. Det mixas ihop i ett virrvarr och blir en kompott av allting som rör sig inuti mig. Till en början kan det vara ganska roligt men när det har gått en tid så blir det bara en massa jobb med det hela för att bromsa det.
Jag vet inte riktigt när man ska bromsa det men det kan ju bli försent så jag hoppas att tåget går i tid nu innan bomben exploderar. Jag vet att det är mystiskt med morötter men lingon är bättre än citrus.
Sås är det med potatis..
kram
ANKi

Inte mycket till sömn

Inte mycket sömn i natt heller, ca 4h.
Jag hade önskat att det vore mer men så blev inte fallet.
Idag ska jag ha syterapi och samtal med H.
Kanske att jag tar en stadsperm, det är ju växjö marknad.
Nu ska jag ta en cigg.

kram
ANKi

vinnare..

Vinnaren i dagens blogg blev Carro...
Det var ett enhälligt val av vinnare.
Hon förtjänar själv lite credit just nu.
Titta in hos henne..
www.ledsenflikkastankar.blogg.se


kram
ANKi

Dagens Blogg...

Dagens blogg blir den som ger mig den bästa uppmuntran som jag kan få nu när jag behöver det som mest!
Take it or leave it..
hugs
ANKi

så här känns det..



Ja vad mer kan man säga när man denna dag har varit inne på ronden. Det ska justeras bland mina mediciner men inte förräns på MÅNDAG...alltså jag ska gå och vara så här speedad resten av helgen. Jag pallar inte det. Jag hatar det.
Och sen påpekade han något om min vikt också, jo jag är kraftig tack vare all den neuroleptikan som jag stoppar i mig. Och det sa jag till honom: Om inte du hade gett mig all denna medicin så hade jag kanske inte behövt gå upp så mycket i vikt. För så stor som jag är nu har jag aldrig varit. Han ville också att jag skulle till sjukgymnasten och få kostråd, men snälla. Jag har haft en ätstörning så jag kan det där på mina fem fingrar. Och det värsta är nu att dessa tankar har kommit tillbaka tack vare hans kommentar. BANTA BANTA BANTA BANTA!!!!!!
Jag vill bara gråta...snälla ge mig lite peppningom hur jag ska klara av denna helg som nu stundar...

kram
ANKi

Jag blir tokig

Jag hatar att vara så här speedad. Jag får ingen ro i knoppen. Allting ska gå så himla snabbt.
Jag vill röra på mig hela tiden men kroppen säger ifrån.
Jag blir tokig, galen och kaotisk.
I give UP...
kram
ANKi

SVEA

Gårdagens titt på stan blev till slut ett par svea-vantar.
Passar bra till min SVEA-mössa.
Dessa grejer kanske de blir nästa månad...
 


Me like IT!!!

kram
ANKi

Blä

Ja just så är det nu. Hjärnan jobbar för fullt. Röster som pratar, jag får ingen RO.
Jag hatar detta. Jag vill inte detta mera, orkar inte. MÅSTE SOVA...ahahhahahhah

Givande dag

Dagen har varit toppen tillsammans med modern. Vi åkte in till city och strosade i butikerna som hade öppet denna söndag.
Fick en del saker av modern.
En hood-jacka (rosa)HM
Ett par tights (svarta) HM
En jeanskjol från indiska
det bästa... SVEA-mössan

Så visst det  var en helt perfekt dag.
Nu har jag det sådär. Min hjärna den kokar. Full speed! Ocha jag hatar när det är så här...
kram
ANKi

sova och sova

Nej jag sover inte. Kan inte sova så bra nu. Hjärnan är i högvarv.
längtar tills mor kommer...
kram
ANKi

go´morron

ny dag.
mamma kommer vid 13. Ska till stan.
Sovit ca 4h.
trött men ändå pigg.
ensam uppe med personal.
kram
ANKi

jag...blond.hihi



jag vet inte om jag hade de roligare som blond...

Ner i dvala

Ner i dvalans mörker, omfamnas av mörkrets tid.
Det skiftar längs mig själv.
Jag, udda,symbolisk av mänsklig natur.
Gastar, demoner, monster allt i ett.
Jag sjunker neråt.
Finns det någon eller något som fångar mig.
AJ
Det gör ont.
Ensam är inte stark.

kväll

Yepp då var det kväll igen och min hjärna bara spökar med mig. Jag vet inte vad det är men jobbigt är det. Jävla demoner som infinner sig så fort det bara går. Jag kan inte slappna av när de finns där och jag kan inte koncentrera mig.
Jag hade önskat att de bara kunde försvinna. Är det någon som har några tips för hur man kan tackla dessa monster???
                                 När livet leker är det ganska bra men när demoner leker är det kasst.


KAOS....

Jag drömmer om en tid utan oro, utan monster.
Jag drömmer febrilt. Hoppas drömmen slår in.

kram
ANKi

Ny dag och nya möjligheter

Yepp, då var det lördag igen. Jag ska laga mat idag. Tråkigt för jag pallar inte det.
Hjärnan har fått vila lite nu, fick sova på den nya medicinen. Visst jag var inte trött förräns kl var 23 men sen sov jag hela natten.
Men den går forfarande i 190.
Kanske blir det en stadsperm idag, har inte bestämt mig ännu. Behöver inget på stan idag. Ska på stan imorgon för då kommer mamma hit.
kram
ANKi

Vad är det som är på tok???

Min hjärna den kokar för fullt. Jag kan inte slappna av riktigt och rösterna de pratar på. Jävla demoner.
Hade jag varit i en egen lägenhet nu hade jag tagit mig dit demonerna verkar, alltså de döda. Jag hade varit på en kyrkogård för att kunna överleva. Jag måste helt enkelt vara där för att få lugn i min själ. Visst det finns både onda och goda andar där men jag trivs.
Låter det konstigt? Jag är konstig. Men jag är stolt över det för ingen annan är som jag.
Om man landar i en del av världen så tror man att det ska bli bra men det blir det inte för man kan inte rymma från sina problem. Jag kan inte rymma från mina, de är mig ständigt hack i häl.
Jag hoppas att jag någon gång ska bli fri från mina demoner, både de goda och de onda.
kram
ANKi

Hoppas att jag kan sova

Nu har jag fått rn ny medicin. Vad den heter kommer jag inte ihåg men man ska bli trött på den iaf. Ska ta den vid 20 samtidigt som den andra medicinen jag har.
Just nu håller jag på att koka ägg till oss, vi måste ha färdigt kvällsfikat innan idol börjar.
Annars är det kaos i min hjärna, den kokar över. Men jag hoppas att den blir bättre.
kram
ANKi

Vart är jag på väg???

Dimman lättar inte. Jag är rädd..
Varför ser jag detta. Mörka monster. Döda..
Jag sitter i en glasbubbla. Allt det onda kommer emot mig. Jag kan inte avvärja mig.
Slukad av elden som en gång fanns.
Jag kan inte gå ut. Gå till min kära kyrkogård, jag är fast.
Jag måste möta andarna.
Hur ska detta sluta?????

Jag måste nog skriva lite...

Hur är det med Angelica?
Ja vad ska man säga, jag sover inte särskilt bra det blir väl ungefär 3-4 timmars sömn/natt. Och detta i sig gör så att jag blir alldeles konstig i hjärnan. Den går i 190. Jag kan inte tänka klart och röster påverkar mig.

Vad gör du om dagarna?
Jag har något litet att göra varje dag.
Måndag: Missbruksgrupp och praktik
Tisdag: Vattengympa, städa och tvätta
Onsdag: Skola
Torsdag: Syterapi
Fredag:Syterapi
Lördag: Laga mat
Söndag: Tipspromenad
Sen har jag lite samtal, stadsperm, frigång mm

Hur många bloggar följer du?
Allt som allt blir det väl ca 6st
Flitigast läser jag nog Carro och Karolinas (länkar finns på sidan)

Vad har du gjort idag?
Idag har jag träffat Lisa, vi har gått på stan lite och sen käka vi lunch. Därefter var jag på syterapi. Sen har jag också städat rummet och duschat.

Vad ska du hitta på i helgen?
På lördag ska jag nog ta en stadsperm och sen på söndag ska jag gå tipspromenad och träffa mor.

Vilket är ditt främsta mål för din framtid?
Mitt främsta mål är att komma härifrån (växjö). Och att bli så bra som jag bara kan.


Ja detta var väl allt jag kunde komma på att skriva om.
Nu på schemat står det TV...

kram
ANKi

Det blir inte mycket

Nej inte mycket skrivande för min del nu. Detta för att jag tyckert att min blogg ser för usel ut. Det är inte jag och jag känner mig inte bekväm med den. Så snälla någon...vill ha hjälp med designen...
kram
ANKi

Svårt

Haft svårt att sova i natt. Haft myrkrypningar och somnade inte förräns klockan var närmare 03. Sen upp igen vid 5.

Idag händer det inte mcyket. Ska nog vara med på vattengympan. Men jag har ingen baddräkt som döljer mina ärr, hoppas att jag vågar vara med iaf.
Annars så ska jag städa och tvätta idag. Det behövs verkligen tvättas för jag glömde det förra veckan, det är tur att jag har ganska mycket kläder.

Återigen ber jag om hjälp när det gäller designen. Det behöver inte vara så märkvärdigt...snälla någon hjälp mig..

kram
ANKi

Hjälp

JAG BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP MED ATT DESIGNA MIN BLOGG...NÅGON SOM KÄNNER SIG MANAD...SNÄLLA!!

KRAM
ANKi

Nu

Ny blogg...fel på den andra. Hoppas ni hittat hit.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0