Han gör mig förvirrad

Satt på rastgården idag när våran läkare kommer ut, jag frågar då om han ska skriva av mitt LPT den 21e och jo det ska han. Jag blir så glad att min kommentar är "yes då kan jag festa den 22e". Jag fick då som svar från honom att han tycker att jag ska gå på antabus...no way josé..säger jag bara. Ok jag vill parta lite då och då men inget överdrivet och bara för det tycker jag inte att man ska gå på antabus. Nej nej nej. Jag vill leva så fritt jag bara kan och få bestämm alite hur jag själv vill ha det. Jag kommer att festa och jag kommer att klara av det. Jag vill inte ha något sådant hängandes över mig hela tiden.

Bajs på det.

Snart är det den 21e och då blir jag en fri kvinna igen, det var ett tag sen man var det men nu ska det verkligen bli av liksom. Både jätteroligt men samtidigt lite skrämmande. Vad fan pratar man om ute i det fria, jag tror ju verkligen inte att man snackar som vi gör här inne. Här är det ´ganska hårt, det går absolut inte att vara pryd eller fin i kanten om man är på våran avdelning.

Nej nu ska jag försöka ändra adress...måste göra det innan fredag...hmm

kram
ANKi

blähä blähä

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriv aidag men jag får väl pränta ner något.
Har äntligen köpt klänning till pappas och annes bröllop. Annars händer det inte mycket i växjö. Ska åka hem på perm den 8-10/7 och sen en tur till den 14e och sen blir det utskrivning och av med mitt lpt den 21/7. Såå då är man en fri kvinna igen.
Dagarna har sin gilla gång här men det är ju som det är också. Man snackar, röker och har det ganska blä. Men visst ibland hittar vi på något och har det ganska kul oss tjejer emellan.
Men som sagt var snart blir man fri från detta ställe och det ska bli så himla skönt att slippa alla dessa jävla regler som finns och man får inte göra det och inte göra datt. Blä för sådant.
Men men ha de nice på era vägar

kram
ANKi

ja ja ja

Fy fan för att vara här, allting känns så jävla konstigt men det är inte en enda som tar en på allvar.
J aj aj aja ja ajajhabnahaha blä säger jag säger bara det..orka liksom inte bry mig. Jag har mina vänner här inne, de vet vilka de är..tack för att ni finns utan er hade detta ställe varit ännu värre..
kramANKI

åker tillbaka

Snart dags att åka tillbaka till Växjö efter denna permisen. Jag har inte gjort så mycket, varit en vända i mörrum hos fina malin. Annars inte så värst mycket, chillat den mesta tiden.
Ska nog ha perm igen den 8-10 juli, för då är det dags att flytta in i min nya lägenhet. Hoppas att det kommer att gå bra denna gången, lite skraj är jag nog men jag hoppas att det ska fixa sig.
Men ha de well så länge..

kram
ANKi

Jag vet ingen som är som jag

Just nu håller jag på att förlika mig med att ingen är som jag, att jag ska vara jag och ingen annan är som jag. Jag är unik och jag tycker om mig för den jag är. Men sen att vissa går och säger att jag är fet gör mig inte glad, jag vet att jag har lagt på mig en jävla massa men jag har svårt att få bort dem. Fan och nu vill jag bara banta bort allt för att bli så smal som jag var för 2 år sedan. Nej dumt av mig, jag hoppas att jag kommer må bättre snart angående den biten.
Tyvärr har jag också fått höra att vissa inte tror att jag har förändrat mig, att jag kommer trilla dit igen och då blir jag så ledsen. Då vill jag bara göra mig illa och dra från allt. Varför ska det behöva bli så. Jag känner att jag är ganska sårbar men jag vill inget hellre än att bli bra. Frisk och så att jag slipper vara inlagd hela tiden. Jag har denna omgången varit inne mer än 2 år och det räcker och blir över.

men fasen att vissa männsikor ska sänka mig som tusan...och detta är släktingar. Varför tror dom inte på mig??? Är det någon som tror på mig?

kram
ANKi

Fasen vilken tid det ska ta

Jag vill flytta NU, jag har gjort mittpå den här kliniken nu är det liksom dags för mig att dra vidare. Finito här liksom. Jag blir bara på dåligt humör inom dessa väggar. Jag mår mycket bättre ute i det fria, prövade på lite frihet i helgen som var hemma hos far och anne. Hade de mysigt och njöt till fullo..
Nu ska jag behöva vänta ända tills nästa torsdag för att då är det möte med alla inblandade. Hoppas då att datum för flytt bestäms.
Nej fy för att vara här i växjö, vill ut och leva livet..

kram
ANKi

Helgen= permis

Jepp denna helg ska jag hem till far och anne på perm. Jag kommer att vara hemma från fredag till måndag och även under denna helg ska jag besöka skutan som kommer att bli mitt boende framöver. Dock är ej dag bestämt då jag ska flytta men vi ska ha ett möte snart då detta bestäms.
Min lägenhet var super duper, ganska stor så jag får köpa in lite möbler och sånt.
Personalen där verkar vara trevlig och vi lär nog komma bra överrens.
Jag har också egen ingång till min lägenhet så jag kan liksom få vara ifred men jag har också en dörr in till boendet om det skulle behövas. Det kommer att bli konstigt att lämna denna miljön till något fritt liksom. Jag har ju varit här ett tag så...Tänk bara en sådan sak att kunna gå ut när man vill och få röka när man vill.
Jag kommer inta sakna SSS men jag lär sakna personer som jag har träffat här och vänner som man har fått för livet. Alla är så snälla och goa att umgås med. Men att vara på en sådan här låst avdelning tär på en också. Jag är redo att komma ut i det fria. Redo för ett liv!!

kram
ANKi
RSS 2.0