Huvaligen

Sitter nere på gården för att komma till ro. Mår inget vidare och känner mina demoner väldigt väl nu. Har haft det väldigt jobbigt den sista tiden. Demonerna släpper till och jag får ingen lugn o ro. De skrämmer mig med sina andar. Döden är ett populärt tema och att dissa andra. 
Nu jobbar jag dessutom med exponering men det går sakta. Vissa saker är jobbigare än andra. Snart ska jag också exponeras mot demonerna.  
Inte trodde jag att det skulle bli så här jobbigt det är verkligen ett heltidsjobb. Så just nu leker inte livet med mig. Väldigt dålig med att blogga också. Men ett inlägg lite då o då skadar ju ingen. 
God natt 

Vanlig dag på slottet

Att vara här på Finjagården är mer än en lätt match. Jag strider med mina demoner. Överallt är dom nu men jag hoppas att de snart är ett minne blott. Visst funkar medicinen men ibland så blir det allt för jobbigt. 
Nätter och kvällar är det värst. Nu är jag återigen nere på gården eftersom det inte gick att somna uppe i villan. Här nere är det ju vaken natt till skillnad från villan. Blev automatiskt trött när jag är här. Vill bara till min säng. 
Kram kram 

Blandannatidagtvåmånader

Idag är det 2månader sen jag skadade mig!! Sitter nu nere på gården igen som alla andra nätter. Mår inget bra. De dära hemsöker mig, jag blir rädd och kan inte sova och är då nere på gården då det är en vaken personal här. Uppe i villan har de bara sovande personal och de finns där inte på samma sätt. Som sagt var det känns bättre att vara här än uppe i tysta villan. Nu ska jag kolla på tv och hoppas att det blir en fortsatt nice natt 

Kram o go'natt

Gården

Nere på gården igen. Kan inte sova och då fastnar jag i något som inte är bra för mig. Så då går jag ner hit för att få lugn och ro. Så fan jag vet inte vad jag ska skriva. Blä o blö

Allt och lite där i mellan

Hej alla glada sura ledsna och alla där emellan. Nu sitter jag nere på gården och väntar på att personalen ska komma med lite te! Dagen idag har varit ganska så tuff, exponering och inte så mycket sömn. Mycket mer har inte hänt idag. Nu så har sjukhuset sagt sitt. Om jag får ont i magen igen så får jag inte söka mig till Kristianstad utan då måste jag vända mig till Karlskrona. Alltså de nekar mig vård. Tänk om det händer ngt inuti magen ska jag då söka mig till Karlskrona det tar minst 1,5 timme innan jag är framme. Hatar att mitt självskadebeteende ställer till det så för mig. Nu har jag snart inte skadat mig på två månader och fasligt stolt över det. Nu kom teet. Sätter mig till rätta och låter teet värma mig. Kram och god natt 
RSS 2.0