här är jag....just nu för tillfälligt....

Jag har under många år undrat varför det kom just till mig att jag började med självskador. Det var från början en flykt från allt men tiden hann alltid ikapp. Det var ganska så tumultartat där under några veckor. Men det blev en k.amp mellan mig och personalen på barnpsyk, vem vann jo jag!
Nu går jag i dbt och det har faktiskt hjälpt mig för att jag ska kunna ta mig framåt. Man övar dbt var och varannan minut och då händer det att det bara kommer naturligt.
 

hur är läget

jag diggar just nu inte min fysiska hälsa. Mycket krångel med matstrupen...ska iof vidga men tror inte på n¨t stort..
det o mat är just de som står på agendan..
kram

nerverna på helspänn

om en timme kommer jag att börja klä mig för nu idag ska jag bort till karlskrona för att checka av min matstrupe, inget jätteingrepp men jag ska vara sövd så jag hoppas på att det är snabbt avklarat så att jag kan komma tillbaka till finja för att vara på sjukhus är inget alternativ.
 
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för tiden är på min sida, idag det känner jag på mig att det ska gå bra med att det som sker nu för imorgon kanske jag har en stent i halsen och då måste jag få i mig rätt antal kalorier för att inte gå ner mig i det jobbiga..
en annan ska som är himla bra för nu har jag hållt mitt avtal att inte skada mig och det får mig att känna lite bättre..om en timme kommér personalen som ska köra mig dit och jag hade tänkt sova i bilen men det hade varit ganska så taskig då..
nej nu lite musik och sen kanske upp och hoppa det är snart dags för det..
 
kram

acceptans

sitterjust nu nere på gården för jag kunde inte sova...Gick ner vid 23 och vet inte om jag stannar här till det ljusnat.Det var verkligen en omställning att komma tillbaka till finjagården efter mer än 2månader på sjukhus och i detta fall så var det inte psyk utan kirurgen...
 
Just nu i mitt liv så handlar det om radikal acceptans..
RSS 2.0