lördag igen och tråkig helg

Ja alla helger här på SSS är ganska tråkiga man bara går och går och det händer liksom inte så mycket. Visst ibland har vi lite utflykter men det är ju inte hela dagen och man har inte så mycket på schemat heller.
Jag längtar tills på onsdag då jag ska åka till sölvesborg och titta på boendet. Pappa och Anne ska också vara med och kolla. Jag verkligen längtar tills jag kan få röra mig fritt och inte behöver tänka på att man måste vara tillbaka tills klockan halv 8 på kvällen.
Just nu är det städning på avdelningen och här sitter jag vid datorn och gör inte ett skit men jag klarar inte av att städa för jag vet aldrig vart jag ska börja, jag har tillräckligt svårt att städa på mitt rum och när så många hjälps åt vet jag absolut inte vart jag ska vara, ett litet bekymmer som jag har.
Min rygg börjar bli bättre men det har tagit nästan en vecka för den att bli bra och det känns att den är bättre.
ja ja, ni får ha det så gött...

kram
ANKi

trött på larm och allt vad det innebär att vara på en avdelning

Fy fan vad jag är trött på allt detta. Jag vill verkligen härifrån nu. Jag hatar allting och vill bara hem till blekinge och sölvesborg. Tänk att få ha nära till släktingar och vänner. Folk kan komma och hälsa på mig utan problem.
Idag är en helt ok dag, ont som fan i ryggen men det är annars helt ok.
Saknar dom där hemma, men nästa vecka ska jag kolla på lägenheten och sen får det gå snabbt tycker jag..
Ja ja, hoppas att allt är bra med er där ute i friheten??!!
Idag ska jag nog också göra klart mitt omslag till kalendern som är i skinn, håller på med något som heter lasksömnad...det är iallafall jävligt roligt...

kram
ANKi

ja ja, vad är en bal på slottet

Ja detta är verkligen ingen bal på slottet. Här är det segt som tusan. Vädret gör ju inte en gladare heller.
Men jag längtar tills nästa vecka då jag ska kolla på mitt nya boende. Jag hoppas att det blir bra. Längtar sååå efter att få komma härifrån.
Snart är det solrosen och sen ska jag ut på frigång..

kramiz
ANKi

Nu så rullar det på

Ja nu sitter jag här i skolan på SSS, D sitter jämte och skrattar.
Dagarna har sin gång här men tack och lov ska jag snart härifrån. Det är verkligen på tiden, jag har snart varit här i 1 ½ år. Trist men visserligen har saker och ting gått framåt. Jag har tagit stora kliv och visst ibland har jag fått ta ett steg tillbaka men jag har alltid rest mig upp.
Nu så ska jag ta steget ut i livet igen, jag ska få ett liv utan stängda dörrar och låsta skåp. Jag behöver inte ta mig igenom 6-7 olika dörrar innan jag kan ta mig in på mitt rum. Folk behöver inte anmäla sig 2 veckor innan de ska hälsa på mig. Jag kan få gå ut och ta lite luft när jag vill och då även liten stund på natten. Tänk att få dricka kaffe när man vill. Att få njuta av naturen och havet igen. Tänk att inte behöva använda plastbestick, keramikmuggar eller varför inte bara vanliga glas.
Här har man inte så mycket, allt ska skrivas upp och allting ska skrivas ner. Man har ögon på sig hela tiden och inte känner man sig fri.
Omställningen kommer att bli stor men jag vet att jag kommer fixa det nu när det väl gäller.
Jag ska snart ta mitt pick och pack och dra ifrån Växjö, hem till sköna gröna sölvesborg.

kram
ANKi

ja ja, long time no seen

Ja det var ett bra tag sen jag skrev och jag kan lugnt säga att det har hänt saker och ting. Först för några månader sen så skrev jag mig i karlshamn och var till slut på ett möte med kommunen för någon vecka sen. Sen när jag åker därifrån får jag reda på att min gamla lägenhet ska bli ledig och då så bara bestämmer jag mig för att bosätta mig i sölvesborg igen. Dock gick inte mina kontisar med på detta att jag skulle ha min gamla lägenhet och inte ha så mycket stöd och kommunen var väl inte heller så glada över detta och sen nu i fredags så kom min lss-handläggare med ett förslag att jag skulle få en plats på ett boende i sölvesborg. Jag komme rnu att tacka ja till detta. Så äntligen blir det så till slut...sölvesborg.

kram
ANKi

Jag undrar om jag har maskar i min hjärna

Just det undrar jag för jag tror att det är små hål i min hjärna som orsakar allting men jag vet inte om det är så...ahh fan det är bara sköj. Jag orkar inte så mycket just nu så min hjärna tänker en massa konstiga saker och det kan vara ganska kul men ganska jobbigt för jag orkar som sagt var inte med så mycket. Ja det blir en massa bladder men på tisdag ska jag och L till karlshamn på möte och då hoppas jag att jag kan få svar på vad som ska ske och om jag ska söka lägenhet inte för att jag tycker att jag behöver det men jag vet vad som kommer att hända men det vill jag inte ta här, lite krångel då kanske. Visst det finns vissa som har klurat ut min plan men det hoppas jag att de håller för sig själva. Inte för att jag vill att det ska spridas nej tack då bryter de mot sekretessen. Men det känns som om jag aldrig kommer att få komma till karlshamn..det tar bara en sådan himla tid med allting.
Så nu har jag ordbajsat lite..
kram
'ANKi

åter back in all this crap

allt är bara crap just nu. När kommer det någon som verkligen lyssnar på mig?? Jag undrar om jag klarar mig utan snö??
Jag undrar undrar undrar.
Vart ska jag bo?

Blä för allt

Just nu säger jag bara blä för allt, vill inte skriva för mycket för det kan komma ut till högre makter..om ni förstår vad jag menar.
Här sitter jag i nödan ro och gör inget, datan i en timme och annars inget med.. ja ja allt att göra
Dagen kommer och går och allting det kanske består., iallafall i minnet. Saknar redan HH...men men hon finns där änd¨å.. 

ja ja

ingen frigång...
ja inget händer just nu..
tråkigt
jobbigt
orka
läsa
äta
slöa
och
röka

Att veta och inte veta

Justn nu befinner jag mig i en sk marginalkonflikt. Jag både vet saker och vet dom inte. Kommun kom ju som sagt var inte och det kändes. Mötet kasst liksom och det får mig att vilja sticka igen för det känns som om det inte kommer att hända något på ett ganska bra tag.
Här händer det inte så mycket, dagarna går sakta men de går framåt iaf.
Hoppas på frigång snart så jag kan vara lite själv...
Nu är det snart solrosen och sen ska jag inte göra så mycket mera..
Kram
ANKi

orka liksom

Jag orkar inte med mera möten längre. Kan jag bara inte få skaffa mig en lägenhet och sen är allt ur världen. Jag förstår inte deras resonemang längre. Jag vill ju ifrån växjö, kanske man ska sticka igen för det känns som om det är det enda sättet att komma härifrån. Nej jag ska inte sticka men jag kan säga som så att det lockar ganska mycket. Annars så händer det inte mycket här, dagarna har sin gilla gång. Och då menar jag att de se nästan exakt likadana ut varje dag.
Idag ska jag på vardagssamtal och innan dess så kommer D ner hit vi ska snacka skola och lite sånt..


Kram
ANKi

Ja då hoppas jag att det snart händer

Suttit på missbruksgrupp idag, inget vidare kul men de kom på mig. Attans också..ja jag är arg. Jag lever i min egna lilla värld där endast jag kan se vad som ska hända. Ingen annan vet och det är ganska tur det, visserligen så kom de där två tanterna på det men jag hoppas att de icks skriver något om det för då vet jag inte vad jag gör. Nog för det känns om jag talar i gåtor men jag kan icke säga vad det handlar om.
På onsdag är det dags för möte och jag är redan ganska nervös men jag hoppas att jag får min vilja igenom, jag hoppas att de kan förflytta mig hemåt, till blekinge. Allting skulle bli så mycket lättare då. Nära till alla och jag skulle få det lättare att få en bostad och kunna få permisar osv. Men jag vet icke heller om karlshamn tar emot mig med tanke på vad som hände den där ödesdigra dagen för lite mer än ett år sen, men det var då det, icke nu liksom jag har andra grjer för mig som är så mycket bättre.
Men man kan ju alltid hoppas att de vill ta hem mig för mitt eget bästa och sen kanske man blir utskriven ganska snabbt, dessutom blir det billigare för dom också...Jag ska nog kunna tala för mig på onsdag så kanske jag kan övertala dem för detta.
Annars händer det inte mycket här, dagarna är ganska lika, man röker och dricker kaffe. Men imorgon ska jag in till city med L, kanske shoppa lite. Ja ja

kram
ANKi

sorry alla

Sorry verkligen, jag ska bli bättre på att skriva. det är ju annars ganska svårt att prata med mig men jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva. Nu vet jag ju att det är iaf några som läser min blogg. Idag händer inte mycket, ska ut till tallis och fika. Glad att jag inte bor där längre. Visst kanske inte det roligaste att vara på en avdeling men nu snart ska vi ha möte med kommun och landsting, redan på onsdag. Man kan också skriva till mig på fejjan, där är jag inne iaf någon stund varje dag..
Nej nu snart är det food. ska kila ut lite..

kram
ANKi
RSS 2.0