Halv sju och fy vad snö vi har

Torsdag morgon, om ca 1 ½ timme drar jag söderut...inte till varmare breddgrader dock utan till härliga Blekinge. Jag ska på min första perm på mer än 1år. Och jag är så lycklig över detta. Ska umgås med min mamma och ha det mysigt. Drick kaffe ihop, gå på stan lite och bara vara. Det blir ju lite som en semester för mig, från Tallis då. Visserligen ska det ringas hit 2ggr/dag och Tallis ska ringa mig en gång. Kommer inte riktigt ihåg hur dags men jag får en resplan som ska följas. En resplan beskriver hur dagarna ska "se" ut. Om jag ska in till stan osv. Tallis kan både nå mig på mammas mobil, min mobil och de har även adressen hem till mamma. Så allting är lugnt nu. Jag är redan klar för avfärd, men sticker inte förräns vid 8 till bussen.

Snöat har det verkligen gjort i Växjö det låg mer än 10cm på vår veranda i morse vid 6 då jag skulle röka. Men jag tog tag i det och började skyffla undan det värsta. Och det som är lite si och så är att jag inte har några vinterskor, jag kör ju med mina converse året runt och då har jag inte de fodrade..hmmm det blir kallt om fossingarna men jag bryr mig inte särskilt mycket.

Snart ska en av tjejerna upp, detta för att jag ska säga Hejdå till henne. Hon får hsl idag (alltså det betyder att det är frivillig vård) så hon skrivs ut imorgon och då är ju jag på permen, så det blir ett hejdå idag istället.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe igen för att fördriva tiden lite..

kram
ANKi


Kommentarer
Julia

Hoppas du får en bra resa! :)

SV:

Vet inte om jag kämpar så mycket egentligen :(

Tack men jag vet inte om jag vågar...

kram

2010-11-25 @ 07:48:50
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Anonym

sååå sant så:D

2010-11-25 @ 09:58:20
URL: http://eweman.blogg.se/
Cilla

Sv: Tack så otroligt mycket, värmer att veta. <3 Hoppas du får en fin dag med mor din. :)

2010-11-25 @ 11:57:12
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Hanna

Sv: ja, om man kommit in en gång så tar man sig nog aldrig ut... haha, själv har jag aldrig gillat rosa eller hello kitty så värst mycket :)

2010-11-25 @ 16:04:49
URL: http://byhannab.blogg.se/
Lilla My

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15797915



Du har fått en liten uppgift av mej i detta inlägget:)

2010-11-25 @ 18:22:57
URL: http://www.metrobloggen.se/minimy


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0