sorry alla

Verkligen förlåt för att jag inte har skrivit men som sagt var är fortfarande inlagd på PIVA i karlskrona och där får man inte använda datan för sociala medier, endast för mail samt bankärenden. Och tyvärr har jag inte så värst många sådana, mail får jag knappt aldrig och bankärenden sköts av min gode man. Ja som sagt var inlagd fortfarande inne på min8e vecka där nu och det är först nu det börjar hända saker. Jag får komma hem nästan varje dag till mitt boende men det är långa resvägar och bara det tar en sådan himla tid. Läkaren inne på PIVA har ju knappast inte varit min favorit, han är mesig och vågar inte släppa på det som håller en inlåst. Jag har fått böna och be för att saker skall tas upp och jag har skrikit och gormat på honom att han ska få tummarna ur arslet och sätta fart på saker och ting och först nu händer det saker men nu ska han sluta och en annan läkare skall ta vid. Jag undrar hur detta kommer att gå men jag hoppas på det bästa och det är ju utskrivning så snarast jag bara kan. Nu ska jag vara hemma idag och imorgon och sen på onsdag kommer jag att ha nattperm till torsdagen, sen in till PIVA igen för samtal med läkare på fredag och förhoppningsvis helgperm till helgen. Jag är fortfarande ganska irreterad över att karlshamns avdelningen inte tar emot mig, de har alltså nekat mig vård sen den dagen det var tänkt att jag skulle flyttas över, allt detta pga det som hände julen 2009, visst det som hände var ganska allvarligt men jag fick "specialistvård" uppe i Växjö under mer ä'n 1½ år, sen kom jag hem och det bara dalade ner för mig, och sen som sagt inlagd igen och nu är det ett rent helvete att ta sig ut därifrån. Läkare vågar inte släppa lite på det som skulle behövas, de håller sig bakom lagar och paragrafer. Visst jag är inlagd på LPT men nu hoppas jag på ett öppet sådant eller inget alls. Jag hoppas hoppas!!!
Idag ska vi ha möte här på boendet, med boendet, mellanvården, PIVA, chefen och så jag. Hoppas att det också går bra för som sagt jag gillar inte att sitta i ett litet rum där det bara ska pratas om mig, jag kan bli så himla blyg och tycker bara att det är ganska irreterande, för allt som oftast är det ingen som lyssnar på vad jag har att säga men nu så kanske de gör det men vad det ska pratas om har jag ingen aning..bara det är fort avklarat.
Jag har också ringt till en journalist på aftonbladet med tanke på deras granskning av den svenska psykvården, jag vill få min röst hörd...kanske att jag orkar ta tag i det mera när jag är hemma på heltid..

Så nu har jag iaf fått skriva av mig lite...ni har fått en liten uppdatering om hur läget är...jag kanske skriver mera senare, nu ska jag röka och ta en kopp kaffe, sen är det dags att laga mat..

kram
ANKi



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0